Login algemeen

Opmerking
Als er storingen zijn voor belangrijke accounts zoals Parro of Parnassys zal dit per mail aan je gemeld worden. Ligt (ook) de mail eruit? Dan zie je een opmerking op debodde.yurls.net op het tabblad ‘personeel’. 

Mededeling mbt mail 02-08-2022
Vanaf vandaag is je Biezonderwijs-mailadres actief. Je inlognaam op je mail is daarmee ook je BW-mailadres en niet meer je Bodde-mailadres.

Als je probeert in te loggen op je mailaccount vanaf een computer krijg je een scherm te zien waarop aangegeven staat dat er meer informatie gevraagd wordt. Je wordt gevraagd om een telefoonnummer in te voeren waarop een code verstuurd kan worden. Mij is helaas niet duidelijk hoe vaak of wanneer hier om gevraagd gaat worden. Mijn advies is om een mobiel nr in te voeren.
Ook wordt er gevraagd om een mailadres. Dat moet een privé-mailadres zijn. Dat mailadres zal gebruikt worden als je aangeeft dat je je wachtwoord vergeten bent.
Op je mobiel zal iets soortgelijks gevraagd worden. Mocht het niet lukken, kijk dan of het je lukt jezelf af te melden en je met je nieuwe mailadres weer aan te melden. Lukt ook dat niet, kun je Outlook deinstalleren en weer installeren.
Ik weet dat gezegd is dat men op enig moment de app van Outlook gaat afdwingen. Dus mocht je een andere app gebruiken en je blijft problemen houden, probeer het dan eens door de app van Outlook te downloaden.
Kom je er helemaal niet uit: je kunt bellen met Cloudwise Support: 085 273 3007

 

Mail
Microsoft Online

Intranet Biezonderwijs
Biezondernet
Hier vind je nieuws van Biezonderwijs en schoolnieuws

Sharepoint De Bodde
Hier vind je de bestanden die voorheen op Public en Data te vinden waren. De link daarnaar toe vind je in dit bestand. Daar vind je ook antwoorden op vragen die gesteld zijn.

ParnasSys
Inlogpagina ParnasSys
Bij de mededelingen van Parnassys onder het kopje ‘Handleiding Parnassys en ZIEN!’ vind je naast de handleiding, ook enkele filmpjes die je wellicht kunnen helpen.

Parro
Inlogpagina Parro
Op onze Yurls-pagina staan bruikbare links rondom Parro.

Afas Insite
Vizyr, het administratiekantoor van Biezonderwijs, maakt gebruik van het personeels- en salarissysteem AFAS. Via het portaal Mijn InSite, kunnen medewerkers hun salarisspecificatie downloaden, een adreswijziging doorgeven of een rekeningnummer wijzigen. De wijzigingen zijn pas zichtbaar in Mijn InSite als deze zijn verwerkt door Vizyr.
Inlogpagina Mijn Insite

DDGC
De gegevens van DDGC zijn te vinden via Afas Insite.

Cupella
Inlogpagina Cupella (jaartaak)

FiscFree
Inlogpagina
Biezonderwijs biedt je de kans om gebruik te maken van de mogelijkheid om belast loon uit te ruilen tegen onbelast loon. Hierdoor kun je binnen bepaalde kaders en voorwaarden een arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen wat bij jou past! Je kunt zo b.v. een fiets, een computer of een telefoon aanschaffen.

Hoe doe je dat? Filmpjes ter ondersteuning
Er zijn verschillende filmpjes gemaakt voor Teams, Parnassys, Yurls… Welke? Kijk op www.debodde.yurls.net op het tabblad ‘Personeel’.