De Sterren van De Bodde

Bij de Sterren zijn de kinderen erg blij dat ze weer naar school mogen komen, na de lockdown. Wat het leukste nieuws was voor de klas, is dat we eindelijk weer konden zwemmen. Dat is wat deze jongensklas het liefste doet. Lekker spelen en bewegen in het water. Het leukst vinden ze het als de juffen mee in het water gaan en ze de juffen kunnen natspetteren.

De Sterren bestaat uit alleen maar jongens en zij houden ervan om actief bezig te zijn. Lang stilzitten zit er voor hen niet in. We gaan daarom iedere maandagmiddag wandelen in het bos. Laarzen aan en gaan! Zo kunnen ze lekker door de modder lopen. Gymmen met meneer Niels is ook favoriet bij deze klas. Zeker als ze lekker kunnen rennen, klimmen en schommelen.

Naast dat we veel actieve dingen doen, kunnen ze ook erg hard werken. Deze periode hebben we het thema kleding. We kijken welke kleding er allemaal is, we sorteren de kleding, tellen de kleding etc. De klas is tevens erg goed in tellen. Als het telliedje aanstaat, tellen ze allemaal mee! Ook kennen ze al enkele letters en woorden. De woorden: ik, ben en een kennen ze al. Het volgende woord is; ster, zodat ze de zin kunnen maken: ik ben een ster.

Kortom: een gezellige jongensklas waar hard gewerkt en vooral veel plezier gemaakt wordt.