Kerst

Het is Kerstmis bij de Boefjes. Dat vinden wij heel gezellig! In de klas branden leuke lampjes en we hebben de kerstboom versiert met ballen, lichtjes en helemaal bovenin hebben we de piek gezet. We maken ook werkjes in het thema van kerst. Tijdens het knutselen maken we van papier en verf onze eigen kerstboom. Eerst prikken we de kerstboom uit met een prikpen, dat is een heel precies werkje. Daarna stempelen we er vrolijke kerstballen in. Bij muziekles hebben we het liedje Kling klokje klingelingeling geleerd. Als we dat zingen mogen we met een belletje rinkelen. Dat klinkt heel leuk!

Bij de fijne motoriek les mochten we onze eigen kerstballen maken. We regen kraaltjes aan een ijzerdraadje en zo maakten we de vrolijkste kerstballen! Deze hebben we in de kleine kerstboom gehangen die bij ons in de klas staat. Dat ziet er meteen heel vrolijk en gezellig uit, vinden jullie ook niet?

* Dit stukje is geschreven voordat bekend werd dat de scholen zouden sluiten.

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>