Kunstbazaar

Op vrijdag 8 november organiseerde de Ouderraad van de Bodde hun tweede activiteit van dit schooljaar. In de aula van het VSO werd de kunstbazaar georganiseerd. De afgelopen tijd hebben alle klassen op SO en VSO hard gewerkt om mooie kunstwerkjes te maken voor verkoop. De kraampjes waren dan ook heel divers. De kunst varieerde van dromenvangers van CD’s, macramé plantenhangers, schilderijtjes met schaduwkunst, zelfgemaakte koekjes en kunst geïnspireerd door Mondriaan. Zelfs de Kunstbazaar banner bij de ingang was door de leerlingen zelf gemaakt. Het klussenteam van school heeft de aula ingericht en mee versierd.

Het was meteen vanaf het begin van de markt druk. De zelfgemaakte kunst vond gretig aftrek onder ouders, familie en andere belangstellenden. Iedereen bleef voor een kopje koffie en een koekje. De sfeer was gezellig en de ouderraad kon hun folders uitdelen (want ze zoeken nieuwe ouders, mail ons op ouderraad@debodde.nl).

Al met al heeft de kunstbazaar meer dan 355 euro opgebracht. Geld dat meteen naar de activiteitenpot van de kinderen gaat, zodat er wat meer geld beschikbaar is voor de schoolreisjes aan het einde van het schooljaar. Dank vanuit de ouderraad aan de leerlingen, docenten en onderwijsassistenten voor hun enthousiasme en hun medewerking!