Kunstwerk in de hal

Op het SO maken alle groepen om de beurt een kunstwerk dat een tijdje in de hal bij de voordeur mag hangen. De komende weken is het de beurt aan de Fluiters. Afgelopen week hebben we met elkaar hard gewerkt om er iets moois van te maken.

Omdat het nieuwe thema van Piramide “Eten en drinken” is en omdat het bijna lente is en de eerste bomen en struiken volop in bloei staan, hebben we een “Voorjaarsboom” van geverfde pasta gemaakt. Voor de achtergrond (gras en lucht) hebben we eerst verf gemengd, want echte lucht en echt gras komen natuurlijk niet zomaar uit een potje. De stam en takken van de boom hebben we met een rietje geblazen en daarna hebben we er geverfde bruine slierten tagliatelle opgeplakt. De groene jonge blaadjes van de boom en bloemen zijn gemaakt van macaroni en vlinderpasta. De bloesem is van rijst en de bloemen in het gras zijn van tortellini gemaakt. Tot slot is vlinderpasta omgetoverd tot vlinders.

Wij zijn enthousiast aan het verven en plakken geweest en hopen dat iedereen met plezier naar ons kunstwerk komt kijken.