Speelplaats

Eindelijk is het dan zover: Na jaren van sparen, sponsor- en inzamelacties en gelukkig ook gulle sponsoren wordt de speelplaats van het SO bovenbouw vernieuwd!!

De eerste werkzaamheden zijn inmiddels verricht door onze collega Peter met leerlingen van het VSO. Volgende week zal de aannemer beginnen.  Voorlopig lijkt het er dus meer op een bouwplaats dan een speelplaats. Daarom zullen de leerlingen van de Fluiters en Stappers vanaf volgende week buiten spelen op de speelplaats van de onderbouw. 

Naar verwachting zal de speelplaats in de eerste weken na de carnavalsvakantie klaar zijn.

Dan kunnen onze leerlingen gebruik gaan maken van een spiksplinternieuw kunstgrasveld. (Dat zal heel wat vieze broeken schelen voor de voetballers!) Dit veld gaan we ook gebruiken voor de buitengymlessen bij goed weer! Er komt een mooie en vooral veilige skelterbaan, zodat er geen botsingen meer kunnen komen op de speelplaats. 

Alle speeltoestellen worden vernieuwd: de schommels, het klimrek en we krijgen er zelfs nog een paar nieuwe bij! Op het getekende plaatje een eerste indruk van de nieuwe speelplaats. Mooi he?

We zullen de vorderingen via de website laten zien en hopen dat alles vlot en goed verloopt, zodat we snel weer fijn en veilig buiten kunnen spelen!