Afscheidsfeest Anja Hulshoff

Wat was het gisteren een bijzondere dag voor Anja! Niet alleen haar verjaardag werd gevierd, maar ook dat ze per 1 januari stopt met werken.
’s Morgens kwam ze samen met man, dochter, schoonzoon en kleinkind op school. De leerlingen stonden buiten om haar welkom te heten en binnen werd ze opgevangen door haar ‘engeltjes’: Carla en Linda. Voor de gelegenheid waren zij ook echt verkleed als engeltjes.

In de gymzaal van KB2 hebben de leerlingen van het VSO optredens verzorgd. De leerlingen van VSO 18 hebben er een stukje over geschreven:

Donderdag vierden wij het afscheid van juffrouw Anja. Dat is de directrice van de Bodde. In de ochtend kwam juffrouw Anja aan in de auto. We hebben haar toen met alle kinderen van de school binnen gehaald. Daarna mochten we naar de gymzaal komen. Daar waren van iedere klas optredens  en gaf eleke klas een klein cadeau aan anja. Zo had ze van alle klassen een klein cadeautje gehad. Alle optredens waren heel leuk en heel mooi.
Terug in de klas hadden we ook nog een lekkere traktatie. We kregen een brownie of een stukje cake. Ook kregen we nog iets lekkers te drinken. Het was zo een hele leuke ochtend en we waren ook al om 1 uur uit.

Van elke groep kreeg Anja een cadeautje. Het was een hele tafel vol. Bij techniek was een stoel van Rietveld nagemaakt en ook deze werd aan haar aangeboden.

Daarna ging Anja met haar gezin naar het SO. Daar werden ze in elke groep feestelijk ontvangen. Ook bij de Smurfen gingen ze langs. En dit stukje hebben zij er over geschreven:

Gisteren was het dan zo ver. Het grote feest van Anja. Met een klein traantje en een grote glimlach. En wat doen de Smurfen als je én jarig bent én afscheid neemt: in pak naar school. Dresscode: black tie. Alle mannen van de Smurfen zagen er picobello uit met hun zelfgemaakte glitterstropdas! 

Na het feest met de leerlingen gevierd te hebben, was de dag nog lang niet voorbij. Anja heeft met haar gezelschap genoten van een heerlijke lunch. Daarna kwamen de genodigden en samen met het personeel genoten zij van een lezing van André Rietman. Tijdens de receptie die hierop volgde,  hebben diverse sprekers een woordje tot Anja gesproken. En Anja zou Anja niet zijn als ze niet ook zelf haar zegje had gedaan. Middels foto’s van oa allerlei kunstwerken heeft ze ons meegenomen in alle stappen in haar loopbaan.

’s Avonds zijn medewerkers van de Bodde, BSB en de ZIO-ers naar een andere locatie vertrokken. Daar werden ze getrakteerd op heerlijke hapjes en een drankje. En natuurlijk werd Anja ook daar nog in het zonnetje gezet. Dit keer door de eigen medewerkers. Moe, maar voldaan blikte Anja aan het einde van de avond nog even terug op de dag. Ze heeft samen met haar gezin enorm genoten van de dag en dat is haar van harte gegund!