Bodde Bingo

(klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Woensdagavond 23 mei organiseerde de ouderraad van de Bodde in de aula van Karel Boddenweg 1 de Bodde Bingo. Een zaal vol enthousiaste bingospelers speelden om de mooiste prijzen De prijzen waren gul gesponsord door verschillende ondernemers variërend van de kaasboer op de Heyhoef tot (fashion-)webwinkels.

De prijzen waren talrijk en bestonden onder andere uit mooie waardebonnen, pakketten met delicatessen, woon- en modeaccessoires en kaartjes voor een evenement. Tussen de bingorondes door werden ook nog verschillende grote en kleine prijzen verloot in een loterij.

De hoofdprijs van de bingoavond was een zweefvlucht voor twee personen. Aangezien we stomtoevallig eindigden met twee (!) volle bingokaarten moest daarom, om de spanning te verhogen, gedobbeld worden tussen de twee ‘finalisten’. Degene met de hoogste waarde op de dobbelsteen won de prijs.

Natuurlijk is de avond met een speciaal doel georganiseerd. De ouderraad van de Bodde wilde geld inzamelen om een nieuw tuinmeubilair aan te schaffen voor leer- en ontdektuin Bodde Buiten. Naast het werken in de moestuin en met de dieren wordt er door het SO ook wel eens geluncht of geknutseld in het tuinhuisje. Het meubilair wat nu staat is oud en een allegaartje en het werd tijd voor wat nieuws.

De Bodde Bingo avond was met recht een succes te noemen. Mede dankzij onze sponsoren en de bingospelers is er een mooi bedrag opgehaald waar we ontzettend blij mee zijn. Dank jullie wel!