Diploma- uitreiking VSO De Bodde

Wat een geluk dat we precies op 1 juli weer met meer mensen in het schoolgebouw mochten zijn. Want op die dag was de diploma-uitreiking en dan is het super belangrijk dat iedereen kan zien wat onze leerlingen bereikt hebben. Feesten is nu eenmaal leuker als  er veel mensen zijn die belangrijk zijn voor je.

De organisatie is er uitstekend in geslaagd om de geslaagde in het middelpunt van de belangstelling te laten staan. Over de rode loper, onder de ballonnenboog door, het opspelden van de corsage, op een mooi versierd podium in ‘the spotlight’ samen met de directeur je diploma tekenen. Een persoonlijk woordje en geintje van je leerkracht en daarna de slingers volgen door de school. Onderweg kreeg  men een goodybag en een banner met GESLAAGD van de ouderraad en men eindigde in de gymzaal die omgebouwd was tot een Boddebar.

Wat zijn we trots op onze leerlingen en wat hebben ze hard gewerkt om zo zelfstandig mogelijk mee te doen in de maatschappij. Jullie verdien echt een tien en we gaan jullie missen.

Veel plezier in de toekomst.