Kids maken de Blits

VSO 3 heeft meegedaan met een wedstrijd om de mooiste vlag van Kids maken de Blits en wat denk je? We hebben de publieksprijs gewonnen! Luca en Marjolein hebben er een stukje over geschreven.

 

We hebben met heel de klas een vlag gemaakt van Kids maken de Blits. We hadden een ontwerp team gemaakt en een kleurteam en een lijntjes trekker, er hebben 3 klassen mee gedaan aan de wedstrijd, toen onze vlag af was heeft de directeur een van de vlaggen uitgekozen, en na een paar dagen kregen we te horen dat onze klas de mooiste vlag hadden, en na een paar maanden na de corona maanden zeg ik zelf hing de vlag van De Bodde op de heuvel in de stad, en een paar dagen geleden mochten er 3 kinderen van het ontwerp team na school met de juffen naar de heuvel voor de prijsuitreiking, we hebben natuurlijk gewonnen we hebben de meeste stemmen gekregen! 315 stemmen in totaal wow!!! We hebben 1500 euro gewonnen! en we mogen van dat geld naar Nemo in Amsterdam! En nog veel meer, we hebben er super veel zin in!

Groetjes Luca.

We hebben een vlag gemaakt  met de klas dat was voor kids  maken de blits. De vlag hangt nu op de heuvel.  We hebben gewonen!  We mogen met de heele klas naar amsterdam  naar nemo.  Daar kun je proefjes doen  daar gaan we ook nog lunchen.  We weeten nog niet wat we dan nog gaan doen  maar het wort vast leuk. Iedereen die in vso 3 zit gaat mee. Degene die van school zijn gaan ook mee. We hebben er super veel zin in met ze alle !

Groetjes van marjolein

De prijsuitreiking