Nieuws van VSO 4

VSO 4 is deze periode aan de beurt om een stukje te schrijven  voor de website. In deze vreemde tijd van coronamaatregelen hebben wij in onze bubbels met een aangepast rooster hard gewerkt.
De twee dagen op school zijn gevuld met huiswerk nakijken en bespreken. Extra aandacht is er voor klok en tijdsbegrippen. Verder zijn we nu bezig met plattegronden. Dat is best moeilijk.

De maandag-dinsdag groep heeft een middag koken. Productiewerk staat in allebei de groepen op het rooster.
Af en toe hebben we een gymles. In de klas doen we de beweegoefeningen van meneer Niels. Zo hebben we vliegtuigjes gemaakt en gooien hiermee in pauzemomenten.

Een aantal leerlingen zijn sinds kort gestart met hun externe stage. Ze hebben het goed naar hun zin. Joris loopt stage bij TAK (in de tuin en in de kas) en  Armando bij de Tivolishop. Thomas en Mitchell hebben inmiddels hun school ingeruild voor een werkplek.

Mariangel, Delano, Bjorn en Anouk hebben het Theorie Fietsverkeerexamen gehaald en gaan nu met juf Judith oefenen in de praktijk.

Door veel thuis te oefenen hebben Joris en Nick hun SWB diploma gehaald. (Veilig op het werk)  Ze gaan het zelfs proberen op niveau B te halen. Super trots zijn zij.

In de twee dagen school doen we dus hartstikke veel.

Groetjes van alle leerlingen en juffen van VSO4!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>