Streetwise

Verkeersles met Streetwise

Op dinsdag 22 mei kregen de bovenbouw groepen van de vso verkeersles van de ANWB. De ANWB bracht een bus mee naar school .hij was zo groot als de speler bus van Feyenoord, favoriet club van Djazzy. We moesten eerst wachten voor de bus want de mensen van de ANWB moest nog uit leggen wat allemaal in de bus zat. In maal in de bus ging ze vertellen wat de dode hoek was. We mochten uit bus om te presenteren wat een dode hoek was en iemand zat achter de stuur .

De quiz

Waren verschillende vragen over de fiets en auto en trein en lopen. We moesten vragen beantwoorden, moesten we zelf doen of met twee mensen samen de Quiz doen. je kon ook punten mee verdienden bij elke vraag die je goed had. was heel leerzaam en ook leuk om te doen. de vragen waren best pittig en sommigen ook weer niet.

De scooter simulator

We moesten op een scooter gaan zitten en dan op een scherm  zag je verkeer. Het was net alsof je echt door een stad reed . waren verschillende aanrijdingen en dode ongelukken. het was niet echt maar een simulator die je op het beeld zag.

Geschreven door Johan en Djazzy uit VSO 4