Terugblik van VSO 18

VSO 18 heeft net als de meeste klassen een turbulent jaar achter de rug. Een jaar met verschillende wisselingen van leerlingen/personeel en verschillende persoonlijke tegenslagen van een aantal leerlingen.

Niet te vergeten de coronapandemie die een grote impact heeft gehad op het onderwijspersoneel maar ook de leerlingen. De verschillende maatregelen die betrekking hadden op de corona waren voor ons al moeilijk te volgen, maar laat staan voor de leerlingen.  Dit zorgde voor veel onrust bij de leerlingen van VSO18, zowel binnen en buiten de school. Er is veelvuldig contact geweest met de ouders/verzorgers om de lijnen kort te houden en de leerlingen ook buiten school goed te volgen. Ondanks alles waren de leerlingen van VSO18 blij weer naar school te kunnen en elkaar weer fysiek te zien in de klas. Eindelijk weer een beetje terug naar het normale! Met trots kan ik zeggen dat de leerlingen van VSO18 zich er tot nu toe goed doorheen geslagen hebben en ook hebben laten zien dat ze steeds beter met nieuwe situaties om kunnen gaan. Prachtig om te zien is dat ze bij het toetsen op verschillende vlakken vooruitgang hebben geboekt. Ze hebben bij het oefenen buiten school (huiswerk) en zeker ook binnen school erg hard gewerkt. Ik hoop dat komend schooljaar iedereen zich op zijn eigen tempo verder kan ontwikkelen.
De foto heeft te maken met de zomervakantie die eraan gaat komen en wat ze graag willen gaan doen in de vakantie.

 

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>