Theaterbezoek VSO 3

Er was eerst een les in de klas. We moesten door de klas sluipen op rare muziek. Dat was fijn om te doen. We moesten ook nog stampen en klappen op een ritme. Het was een leuke les.

Daarna gingen we naar het theater met de bus. De voorstelling heette De Ontspoking. Er was een soort detective. Zijn jas en zijn hoed en zijn schoenen waren ineens weg. Dat hadden de spoken gedaan. De detective had geen idee wat er gebeurde. Hij vond het maar raar. De detective had een ongemakkelijk afspraakje met een meisje. Hij wist niet goed wat hij moest doen. De spoken probeerden een beetje te helpen, zodat het een leuk afspraakje werd, maar dat lukte niet echt. Het meisje ging weg en de detective bleef alleen achter. Imran vond de dansers leuk en Jens vond het leuk dat we weer eens samen een uitstapje mochten doen.

Er was ook nog een les in de gymzaal. We moesten als standbeelden staan en we moesten ons verstoppen. Imran vond het een leuke les. Jens vond het ongemakkelijk en heeft gekeken.

Groetjes van Imran en Jens uit VSO 3

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>